Balla D. Károly: Tejmozi
- az UNGPARTY része - bloggazda: Balla D. Károly - REGÉNY / KÖNYV - Könyv és internet - Balládium - BDK internetes jelenléte - weBirodalom - -

Google keresőoptimalizálás - Seo linképítés

2014.03.14. :: BDK

A Keresőoptimalizálás és Seo linképítés alapjai: Weboldal optimalizálás és Google helyezés javítás PR-cikk írás és megjelenés Arvisura-módszerek alkalmazásával.

Legtöbb blogom rendelkezik olyan aloldallal, amelyen egyfelől a honlapoptimalizálás elméleti és gyakorlati kérdéseivel foglalkozom, másfelől amelyet arra használok, hogy az e témában érintett más weboldalaimat linkekkel erősítsem. A Tejmozi-blognak ez a linképítő szájtja.

Mi a Keresőeszköz optimalizálás (SEO)?

Mint azt ma már minden weboldal tulajdonos és a téma iránt kicsit is érdeklődő web-böngésző tudja, a keresőoptimalizálás (pontos angol szóval Search Engine Optimization, azaz SEO = keresőmotor optimalizálás vagy inkább keresőeszköz optimalizálás) nem titkolt célja nyilvánvalóan az, hogy valamely előre meghatározott kifejezésre (kulcsszó vagy keresőkérdés) történő internetes keresés során egy adott honlap minél jobb helyezést érjen el, azaz minél jobb pozícióba kerüljön a Google találati listán. Az élre, pláne top 10-be kerülő weboldalakat többen találják meg kulcsszavas kereséssel, így ez nagyobb látogatottságot, az üzleti célú oldalak tulajdonosai számára pedig nagyobb forgalmat, hasznot eredményez.

A weblapok hatalmas kínálatából azonban legtöbbször csupán a keresési, pontosabban találati lista élén, első 3-5 pozíciójában szereplőket hívják le a kereső emberek: ha elégséges információt találunk, akkor nem keresnek tovább - így aztán nem is találják meg a mi oldalunkat, ha nincs a topon.

Éppen ezért marketing szempontból (az oldal kereskedelmi értékét tekintve) felbecsülhetetlen jelentősége van annak, hogy egy adott weboldal hol, milyen találati listán milyen helyezéssel szerepel a felsorolásban: minél inkább az élen található a linkje, annál nagyobb a tényleges valószínűségű esély arra, hogy rátalálnak a téma iránt érdeklődők. Merthogy aki keres, az talál - de nem mindegy, hogy mit.

Mint a webes tartalmakra irányuló munkafolyamat és céltevékenység a Google SEO weboldal kereső optimalizálás első sorban lényegében két részből áll; az első magára a célba vett szájtra (honlapra, weboldalra, weblapra, esetenként blogra, webshopra) irányul: az ún. on-site munka során a gondjainkra bízott weblapot arra nézvést vetjük optimalizáció alá, hogy kulcsszavai tekintetében a kereső előresorolhatónak értékelje;  a második off-site munkafázisban a céloldalt külső webtámogatásban részesítjük (leegyszerűsítve ezt nevezzük a voltaképpeni Google-szempontú linképítésnek) abból a célból, hogy a kiépülő link hálózat révén az oldal internetes megtalálhatósága növekedjen, és ezzel a Nagy Kereső részéről előbbre sorolható legyen az ilyen támogatói webháttérrel nem rendelkező szájtokhoz képest, amelyek tulajdonosai meglepődve tapasztalhatják a rivális webhely helyezésének gyors felívelését.

2012-től kezdődően a keresőoptimalizálást illetően szakmai elvárások jelentős mértékben átalakultak, s ez a folyamat 2013 őszén fordulathoz vezettek. Miről is van szó? 

Google Penguin 2.0 algorythm update - Arvisura

A Google újabban élesített algoritmus-frissítései (Panda, Pingvin 1.0 és 2.0 update - 2012, 2013 és 2014), illetve Google Hummingbird (Kolibri) keresőmotor beüzemelése a kreatív keresőoptimalizálás és ez első oldalra kerülés érdekében végzett linképítés modern, az új technológiákat is alkalmazó eljárásait részesítik előnyben - a mechanikusan használt ipari jellegű módszereket viszont szigorúan büntetik - jobb esetben hátrasorolással, rosszabb esetben pedig rövidebb vagy hosszabb időre szóló kitiltással a találati listákról.

Ez a bekeményítés tette szükségessé a keresőoptimalizálás új módszertanának a kidolgozását. No meg természetesen az is, hogy a Google a keresőszavakra, kulcsszavakra (keywords) irányuló célzatos optimalizáció preferálása helyett a kompakt kérdések alakjában való keresést kezdte előnyben részesíteni. A reális beszédhelyzetekhez és az élő nyelvhez, valamint a webtartalmak kontextus-összefüggéseihez igazodó SEO-metódusnak lett a neve az Arvisura.

Az Arvisura alapú NET-SEO elmélete és gyakorlata (ezek Arvisura Transzmutáció és Ayurvéda Metatézis néven ismertek a szakmában) lényegében a tartalmi alapú honlapoptimalizálás stratégiáját és taktikáját képezi, ezek tudományos leírását Linképítő Arvisura Tanításnak nevezik.

A lexikonok tanúsága szerint az Arvisura szanszkrit eredetű szó és az ősi keleti védikus tanításban annak a tézisnek a neve, amely szerint bármilyen dolog (tárgy, jelenség, képzet, helyzet) alkalmas arra, hogy az valamely más dolog jellegzetessége rálényegüljön. Ez a tézis vált az arvisura egzisztencialista filozófia egyik axiómájává

Mindezt Dr. Kállay O.Béla, az elmélet továbbfejlesztője részletesen leírja Arvisura és Gyógyító Ayurvéda Könyv c. alapművében.

  • A linképítő Google keresőoptimalizálás honlapoptimalizálás kulcsszavai az arvisura-tankönyvben követhetők nyomon, amelynek tartalmát kivonatosan többek között itt ismerteti a Google SEO linképítés és keresőoptimalizálás szakértője: keresőoptimalizálás és ősi magyar arvisura

Rezümé. A jelen cikk témája: Keresőoptimalizálás és Google linképítés. A HATÉKONY Google-kereső optimalizálás új fejlesztésű elmélete és gyakorlata: a Seo-Arvisura: kreatív, komplex weboldal optimalizálás a Pingvin 2.0 utáni időszakban laptop kijelzőre. A teraszos télikertből épített honlap optimalizálásban és keresőbarát weboldal készítésben jók vagyunk! Keressen a Gugliban! Keressen rá arra, hogy honlapoptimalizálás vagy seo google linképítés - válassza az első organikus helyezettet, bízza meg sok pénzt kereső optimalizálással és tömeges szamizdat sms küldésével. Díjak és négyzetméter árak a téli terasz kertjében tekinthetők meg.

Arvisura linképítő projekt

organikus google találat, laptop szerviz, télikert építés ára, terasz beépítés, google keresőoptimalizálás, honlap linképítés, elipszilon seo

komment

Címkék: google seo keresőoptimalizálás linképítés honlap-optimalizálás

A bejegyzés trackback címe:

https://tejmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr375860043
süti beállítások módosítása