Balla D. Károly: Tejmozi
- az UNGPARTY része - bloggazda: Balla D. Károly - REGÉNY / KÖNYV - Könyv és internet - Balládium - BDK internetes jelenléte - weBirodalom - -

Előzetes - Kárpátalja.ma

2011.08.30. :: BDK

Kárpátalja.ma, 2011.aug.30.:

Hamarosan megjelenik Balla D. Károly legújabb regénye a Tejmozi. A könyvet a Magvető Kiadó gondozza.

Az ungvári író, költő, szerkesztő minden alkotását a jól szerkesztettség, az ötletesség és az igényesség jellemzi. A verseivel és szövegeivel intellektuálisan és érzelmileg is meg kell küzdenie az olvasónak. Ez az író-olvasó tusa a szavak, a szerkezet és tartalom szintjén is megjelenik. Balla D. másképp ír, mint ahogyan azt megszoktuk. Úgy ír, mintha a szavak, mondatok jelentésének élén táncolna, megszüntetve minden éles határt és keretet, ami meghatározza az irodalmat és az olvasót. Szövegeinek világa abszurdan intellektuális és mégis lírai.

Az Életed volt regénye és Szembesülés után reméljük a Tejmozi is egy újabb irodalmi jelenséggé lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes web könyv

A bejegyzés trackback címe:

https://tejmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr703235453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása